Flotta matricák, egyedi matricák

Matrica céges flottához

Az egységes arculat ma már a legtöbb cégnél nagyon fontos, így sokaknak érdekes lehet, hogy nálunk a legjobb áron rendelhetik meg céges flottájuk matricáit. A matricákat egyedi igényekhez alakítva gyártjuk le több körös egyeztetés után, mert nekünk nagyon fontos az ügyfélelégedettség. A matricákra természetesen garanciát is vállalunk, a felhasznált anyagok minősége garantálja, hogy ezt a matricát nem fogja lekoptatni a magas nyomású mosó. Nálunk elérhető áron megvalósíthatja céges arculatépítésének ezt a jelentős lépését.

 

Reklám autó matrica

Sok esetben felmerül az igény arra, hogy akár saját vállalkozásunkat, akár más vállalkozását promóciós jelleggel autónkon viseljük. Ennek az indirekt marketing lépésnek pontosan az a lényege, hogy olyan esetekben kínál reklám lehetőséget, amikor arra egyébként senki nem nyitott: Képzeljük el, ahogy ülünk a dugóban már 25 perce, és az előttünk lévő autó hátsó szélvédőjén jól látható egy matrica, a példa kedvéért: www.pologarazs.hu. Akaratlanul is rengetegszer rátekintünk, és ha ott helyben nem is lesz kedvünk vagy épp időnk felkeresni az adott webhelyet, egészen biztos, hogy ha újra találkozunk vele, azonnal be fog ugrani. És máris közelebb állónak érezzük magunkhoz azt a szolgáltatást, pusztán azért, mert többször láttuk.
Az autóra ragasztható reklám matricáknak pont ez a lényege. Promóció, reklám olyan esetekben, amikor minden más módszer csődöt mondana.